![]() klidi112 Ilość wiadomości: 58
|
Dodano: 2010-08-02 17:19:47
Ten wątek tu nie pasuje, ale OK. Bieber to jakis taki maly dzieciaszek. Zgadzam sie z tym, ze 'jestem za duza na 13' a na Justina to nie? Dziwne. Tez mam mnostwo plakatow Justina i leza gdzies w szafce.
A tak z innej beczki to moze daloby rade w magazyni-13 wydrukowac cos o książce i filmie 'The last song' (Ostatnia piosenka) ? B.bym chciala. |
|
![]() blackangel_1995 Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2010-10-30 16:16:57
ja sie zgadzam z panią wyżej ; D
skoro daliście torbe już torbe, to jak bym była mega szczęśliwa widząc koszulke na przykład *.* tylko nie z tekstami typu "jaka to ja jestem extra" itp. Jak już to coś z tych "Rączki przy sobie", "I <3 NY" czy jakieś te inne co są na "topie" ; D a nie "jaka to ja jestem świetna, słit i kól i wgl happy" -.- albo.. z zespołami me kurcze, coś miałam pisać jeszcze.. aa, wiem xd jakby już koszulki były to takie większe rozmiary. Leginny w miare były ale cóż z tego jak sie nie zmieścilam w nie ; x Sądze że inne dziewczyny też miały z tym problem.. Nie jesteśmy anorektyczkami przecież xd Ja myśle, że spokojnie od rozmiaru M mogłyby być. Super wyglądają takie długaśne *.* i czarne, czarne koniecznie xd No i przepraszam, jak kogoś uraziłam, ale taka już jestem xd czerń i me Wybaczcie ; D Co sądzicie jeszcze o tym pomyśle z koszulkami ? ; D
Na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na : )
|
|
![]() skopioVana Ilość wiadomości: 422
|
Dodano: 2011-01-22 13:05:50
Magazyn 13 bardzo lubi NIRVANĘ, więc na pewno jakis artykół się pojawi w najblizszym czasie :) Pozdrawiamy Redakcja artykuł przez u ;D
,, Strach przed imieniem wzmaga strach przed samą rzeczą"
Ziemia zmarzięta krok wędrowców pęta nie zobaczą drogi końca ani księżyca ,ani słońca. -Władca Pierścieni http://samozniszczenie.blogspot.com/ Mój blog z Historią o Aniele. http://is-it-an-angel.blogspot.com/ |
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|