![]() shawty Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2010-03-07 15:20:28
Cześć, nie kupuję Magazynu13, ponieważ jestem za duża na tą gazetę XD
Chciałam się Wam zapytać, czy było coś wcześniej w gazecie o Justinie? Jakieś plakaty, wywiady, co kolwiek.. czekam na odpowiedź ! : ) |
|
![]() Edi Ilość wiadomości: 37
|
Dodano: 2010-03-08 10:28:28
Cześć, nie kupuję Magazynu13, ponieważ jestem za duża na tą gazetę XD Cześć, Do tej pory nic o Justinie nie było. Teraz w kwietniowym numerze, który będzie w kioskach - 19 marca - będzie plakat. Natomiast w kolejnych szukaj wywiadu. Na tej stronie była tylko ponizsza informacja: http://www.magazyn13.pl/kalendarium/art683.html |
|
![]() Juliegirl Ilość wiadomości: 58
|
Dodano: 2010-03-09 21:47:15
Wszystko tylko nie Bieber! O_O
Wg mnie to mały i durny bachor, który myśli, że jest wielką gwiazdą, a jest kurduplem, który myśli, że jest fajny ;x Tak, słuchałam jego piosenek, ale chwalenie się, iż 'ohoho! Dzwoni do mnie Usher! Ale jestem gościu!' i podrywanie dziewczyny o 5 lat starszą jest dla mnie żałosne ;/ Nie chcę, aby jakakolwiek gwiazdka disneya była w 13. Ani na plakacie ani NIGDZIE!! Zbieram tą gazetę, bo tu nie piszą 'Co Miley jadła na śniadanie?' albo 'Zac pije kawę! Fotki!' ;]
~"Watashi wa L desu"
~"Ikai wa ikai desu" ~"-BANG! -What the hell was that?! -If I was Kira, you'd be dead now" ~I najbardziej epicka scena w dziejach anime: "Potatu chipu wo tori...TABERU!" xD L > KIRA L > BB L = Mello + Near + Matt ------------------------------------------- Pamiętajcie! Jabłko należy do Ryuuka! Łapy precz Meyer ;) |
|
|
Dodano: 2010-03-11 10:08:40
Jak sama zauwazyłas nie piszemy o tym "co kto jadł na śniadanie". Są jednak dziewczyny, które lubią BIEBERA i nie mozemy o nich zapominać. Natomiast żeby Ci to jakos zrekompensować to napisz proszę jaki plakat lub wywiad chciałabyś zobaczyc w 13, a my postaramy się spełnic Twoje życzenie.
Edytowany 1 razy
(Ostatnio: 2010-03-11 10:09:14).
|
|
|
Dodano: 2010-03-14 12:01:34
Najbardziej mnie i inne fanki interesował, jakiś większy plakat Biebera. Oczywiście plakaty A4 też wchodzą w grę, tylko żeby nie były z jakimiś starymi zdjęciami, tylko nowszymi. Dziękuję za informacje, na pewno kupię ten numer 13.
|
|
|
ulka199712
Ilość wiadomości: 18
|
Dodano: 2010-03-18 20:51:21
Napiszecie coś o Julii Kamińskiej???
|
|
![]() skopioVana Ilość wiadomości: 422
|
Dodano: 2010-03-20 15:55:12
Cześć, nie kupuję Magazynu13, ponieważ jestem za duża na tą gazetę XD
Chciałam się Wam zapytać, czy było coś wcześniej w gazecie o Justinie? Jakieś plakaty, wywiady, co kolwiek.. czekam na odpowiedź ! : ) Nie cierpię tego BÓBERA lub BIMBERA. Ale,ale..jesteś za duża na tą gazetę a na Biebiera nie? Wszystkie małolaty teraz fascynują się Justinem <3
,, Strach przed imieniem wzmaga strach przed samą rzeczą"
Ziemia zmarzięta krok wędrowców pęta nie zobaczą drogi końca ani księżyca ,ani słońca. -Władca Pierścieni http://samozniszczenie.blogspot.com/ Mój blog z Historią o Aniele. http://is-it-an-angel.blogspot.com/ |
|
|
Dodano: 2010-03-22 10:46:29
Napiszecie coś o Julii Kamińskiej??? Tak. Postaramy się :). |
|
![]() Zuza_ Ilość wiadomości: 23
|
Dodano: 2010-03-28 16:12:33
Plakaty owszem były :) Mam kilka i chętnie sie ich pozbęde :D !
Alee raczej nie przypominam sobie, żeby były o nim jakieś wiadomości w tej gazecie .
Optymistkaa, żyjąca we własnym świecie ! <3
|
|
|
Dodano: 2010-04-03 22:07:46
Plakaty owszem były :) Mam kilka i chętnie sie ich pozbęde :D ! serio? ( : . możesz mi je oddać . owszem mam jego plakaty, ale chyba nie wszystkie :D |
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|