![]() progressiva00 Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2009-05-08 15:10:24
Dziewczyny!
Czytałyście tę książkę? Dostałam na urodziny i zmaierzam przeczytać, bo słyszałam że jest świetna. Tylko trochę gruba, i nie mogę się zmoblilizować... Podzielcie się opinią:):) |
|
|
ParkourLoveAntharasDeadLoot
Ilość wiadomości: 9
|
Dodano: 2009-05-08 22:07:05
bez jkolwiek sensu jest ta ksiazka.. nie polecam..
`..umiem zepsuć wszystko
`..siedzę, leżę, ale w miejscu nie stoję `..nie każdy nas rozumie ;P `..szczęście innych - to co daję mi siłę `..gadam jak dyktuje serce `..bez zahamowania chamskie żarty. `..Lineage II wielka miłość. =D btw. wysnilasobiebajkowyswiatidostalawpyskgdysensieskonczylaczarprys.. wtf?! xaxaxa ·˛˛˛All Rights Reserved˛! hahah xd |
|
![]() lolusia97 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-05-16 19:20:29
właśnie czy fajne są te książki bo pierwsze słysze o serii tych książek ale wyglądają nieźle ale jak to mówią nie oceniaj książki po okładce, lecz tytuł też nieźle brzmi...
|
|
|
Allariana
Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2009-05-16 19:35:14
Mnie się nie podobała. Po pierwsze nie lubię takiej dziwnej fantastyki,ale ta książka jest naprawdę nudna. Nie wiem dlaczego wszyscy ją tak zachwalają. Jest wiele innych książek,które warto przeczytać.
|
|
![]() Saori Ilość wiadomości: 65
|
Dodano: 2009-05-18 14:50:22
Osobiście jestem innego zdania niż dziewczyny które poprzednio tu pisały. Ja uwielbiam tą trylogię, ponieważ lubię książki typu fantasy.
Zawsze jest w czymś sens
Gdzie jest nadzieja, tam jest wyjście. |
|
![]() progressiva00 Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2009-05-18 16:12:03
na przykład jakie?
|
|
![]() Vanessa_fun Ilość wiadomości: 129
|
Dodano: 2009-05-18 18:21:11
Ja coprawda jeszcze nie przeczytałam "Atramentowej śmierci", ale mam ją w domu i jak dobrze pójdzie, to na wakacjach się to uda ;)Ale muszę przyznać,że po tak ciekawej części pierwszej, druga była dla mnie rozczarowaniem, a wiele osób mówiło mi, że tak samo jest z trzecią...
|
|
![]() Chmielu Ilość wiadomości: 11
|
Dodano: 2009-05-19 20:08:05
Najlepiej zacząć od początku ;d
Trzeba byłoby tu zaznaczyć, że 'Atramentowa śmierć' jest trzecią częścią i aby się wciągnąć i zrozumieć trzeba przeczytać 'Atramentowe serce' i 'Atramentową krew' Ogólnie polecam. Sama przeczytałam całą trylogię i jestem na prawdę pozytywnie zaskoczona, że tak gruba książka wciągnęła mnie na tak długo ;d |
|
![]() Sayashi Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2009-05-19 20:55:36
właśnie czy fajne są te książki bo pierwsze słysze o serii tych książek ale wyglądają nieźle ale jak to mówią nie oceniaj książki po okładce, lecz tytuł też nieźle brzmi... Jakoś u mnie jest inaczej.. Często, kiedy w bibliotece szukam książki najpierw sprawdzam okładkę i tytuł. Nie było przypadku, by dana książka mi się nie podobała. |
|
![]() Saori Ilość wiadomości: 65
|
Dodano: 2009-05-19 21:51:34
Co do 2, to również byłam lekko rozczarowana, ale jednak to coś w sobie ma.
Zawsze jest w czymś sens
Gdzie jest nadzieja, tam jest wyjście. |
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||