![]() Malva_xd Ilość wiadomości: 7
|
Dodano: 2010-01-26 12:02:06
To kontynuacja Atramentowego Serca. Co o niej myślicie??? Podoba wam sie??? Mi tak. Po przeczytaniu pierwszej części pokochałam Meggi i innych bochaterów. Pozdro xDD
Uwierz, czasem mniej oznacza więcej.
Posiadanie nie określa Ciebie. Ważne, abyś cieszył się z najprostszych chwil. Zapamiętaj to. Otwórz oczy, otwórz serce, Znajdziesz wtedy w życiu szczęście, obok Ciebie jest. Szczęście w życiu jest Twym cieniem, Ono co dzień goni Ciebie, tylko zobacz je... (tak) Już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni. Już teraz wiem, szczęściem dla mnie jest żyć tam gdzie Ty. Już teraz wiem, moje szczęście Twoje imię ma, szczęście ma Twój zapach i smak. |
|
![]() Vanessa_fun Ilość wiadomości: 129
|
Dodano: 2010-06-20 18:46:37
Zdecydowanie bardziej podobała mi sie pierwsza część tej powieści. Drugą przeczytałam do końca i muszę przyznać, że nie była jakoś niesamowicie wciągająca.Mimo to, ta seria coś w sobie ma i druga część nie zniechęciła mnie tak całkowicie, więc ciągle zamierzam przeczytać trzecią, która, mam nadzieję, zaskoczy mnie pozytywnie. Nie ulega jednak wątpliwości, że jest wiele bardziej wciagających książek,od których wprost nie mogę się oderwać. Ta nie wywołała u mnie takiego uczucia, ale, jak już wspomniałam, nie była jakaś totalnie zła...
|
|
![]() Inasajka Ilość wiadomości: 44
|
Dodano: 2010-07-14 17:54:44
Przeczytałam dwie pierwsze części Trylogii, a teraz jestem na ostatniej. Te książki są extra! Bardzo polubiłam Meggie i Smolipakucha. Nawet rozpłakałam jak umarl Farid, a potem Smolipaluch... Farid jest bardzo dzielny! Ale teraz Roksana go znienawidzi...
,,W ogniu nie ma nic złego... o ile się do niego za blisko nie podejdzie"
|
|
![]() garcon3 Ilość wiadomości: 53
|
Dodano: 2010-11-07 16:02:10
Przeczytałam tylko 2 częśc, bo reszty nie mogę nigdzie znalezc. Bardzo fajna książka. polecam. Mam pytanie : Czy Smolipaluch naprawde umarł, czy w trzeciej cześci "odżyje" ? ; D
Posłuchaj, chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd
Chodź ze mną by sens nadać życia krokom Ze mną ku słońcu, może gdzieś nad przepaść ze mną Po szczęście albo po szaleństwo w ciemność ze mną Marsz długi jak mało, marsz niemal w nieskończoność Za ręce by razem iść ku losowi nawet spłonąć Chociaż na chwilę pomóż mi iść nie będzie lekko Tą drogą cierni może ku krawędzie chodź ze mną Do obiecanej ziemi wierzę, że ten marsz coś zmieni... (Eldo - Chodź ze mną) |
|
|
Ilość wiadomości:
|
Dodano: 2011-01-19 19:43:48
Czytałam i polecam :)
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012