![]() mouse Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-07-22 15:37:22
Do tej książki trzeba dojrzeć. To nie jest powieść jak "Zmierzch". Ona wymaga uważnego czytania, zrozumienia. Jeżeli ktoś potrafi wczytać się w Atramentową trylogię, to mu się spodoba. Cornelia Funke ma ciekawy styl, który jednak wymaga od czytelnika dojrzałości. Równie dobrze można stwierdzić, że "Władca Pierścieni" jest nudny, bo "za długi", "nie da się zrozumieć", "nie zaciekawił mnie"...
Kocham Snarry
Uwielbiam Drarry Nie mogę żyć beż HP fanfiction Nie mogę żyć bez książek |
|
![]() madziuniex Ilość wiadomości: 17
|
Dodano: 2010-07-30 10:36:49
na początku jest głupia, potem super, a potem znowu głupia i fajna
Bo nasz los jest taki jaki nam zgotowało życie ...
|
|
![]() CoolCuteCrazy Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2010-08-22 13:32:50
Wszędzie zachwalali,a to takie bossssskie nie jest.Średnia,bez przesady dostała tyle nagród i ogłoszono ją"najlepszą pisarką roku".LOL>Chyba nie skuszę się na następną część.
Mam to coś...
Zakręcona,szczera,ale też rozważna. Cała ja.Jaka?Ładna,brzydka?Doskonała.Mądra,głupia?Inteligentna.Stara?Młoda?Nieśmiertelna.Kocham dobre książki,Eminema i ......moją rodzinę.....Rodzinę wampirów......Bo nieśmiertelnych..........Ale nie Edzia i spółki,tylko tych prawdziwych............Ale luz,nie gryzę..........No,może czasem............... |
|
![]() miss_agent Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-08-23 19:08:29
czytałam to tak ze 2 lata temu , może 3 i uznałam, że nie chcę czytac kolejnych części ;( spróbuję przeczytać teraz, może będzie lepiej. moje ulubione książki, jak na razie hp, fnin, cb i zmierzch ;D ciekawe kto zna te skróty...
książki-zawsze razem. muzyka-przy niektórych kawałkach zachowuję się, jakbym miała ADHD. przystojny aktor-ja nie jestem jedną z jego rozchichotanych fanek.i nigdy nie będę. będę sobą...
|
|
![]() rocks.girl Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-08-30 20:23:38
ja generalnie nie gustuje w takich bookach. . czytam, kurczę, lektury do liceum, kocham mickiewicza, szekspira itd. ale atramentowa seria jest boska x3 ;)). . jedyna rzecz która jest bezndziejna to charaktery. bo właściwie wcale ich nie ma.. jakbym miała powiedzieć jaka jest maggie to bym powiedziała ze odwazna i bardzo koch swojego tatę. a i jeszcze ze kocha czytać. o tyle (!) ale po za tym fajnie napisane xdd
|
|
![]() wera06 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-09-12 13:42:17
Mi się podobała, ale nie tak jak Harry Potter xD Bo ja Pottera kocham.! xD
|
|
![]() Mimue.rajski.owoc Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-09-24 14:51:59
wedłóg mnie atramentoa trylogia jest wspaniała i jest magicznym zbiorem wielu wspaniałych myśli a także pokazuje jak wielką fantazje ma autorka i w jaki sposób traktuje swoje dzieło nie pozostawiając żadnych wątków bez odpowiedzi.
|
|
![]() Reckless Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2010-10-24 18:34:35
Mi książka bardzo się spodobała. Nazwałabym ją nawet jedną z lepszych jakie czytałam. Dużo zwrotów akcji, ciekawi bohaterowie, naprawdę świetna. Kiedy sie ją czyta czuje sie taką "magię". Nie potrafię wyrazić słowami, jakie mam odczucia do tej książki. Naparwdę trzeba ją przeczytać!
|
|
![]() glany Ilość wiadomości: 27
|
Dodano: 2010-11-09 22:38:17
Czytałam w wakacje wszystkie 3 części i naprawdę mi się spodobały xD
Pisarka ma lekkie pióro. Szybko się czyta. Przeczytałam te 3 w niecały miesiąc. Polecam! |
|
![]() li Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2011-01-05 18:59:01
Nie czytal moja siostra czytala i poleca mozecie mi powiedziec o czym jest i dlaczego warto
No bez przesady...
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||