|
Rosanna
Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-01-02 20:07:44
To moja ulubiona Trylogia. Smolipaluch jest najlepszy, bez niego książka by mi się nie podobała.
PS. Też myślę, że nie powinno się oceniać książek po okładce, choć ładna okładka przyciąga uwagę to ta, której okładka jest bazbarwna i zniszczona lub nie ma jej w ogóle może być ciekawsza. |
|
|
Ilość wiadomości:
|
Dodano: 2010-01-18 18:24:39
Czytałam 1 część i uważam ,że jest świetna;))!!
|
|
![]() Malva_xd Ilość wiadomości: 7
|
Dodano: 2010-01-26 12:03:58
Kocham ta książke. Najbardziej lubię Smolipalucha i Farida. Pzdr xDD
Uwierz, czasem mniej oznacza więcej.
Posiadanie nie określa Ciebie. Ważne, abyś cieszył się z najprostszych chwil. Zapamiętaj to. Otwórz oczy, otwórz serce, Znajdziesz wtedy w życiu szczęście, obok Ciebie jest. Szczęście w życiu jest Twym cieniem, Ono co dzień goni Ciebie, tylko zobacz je... (tak) Już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni. Już teraz wiem, szczęściem dla mnie jest żyć tam gdzie Ty. Już teraz wiem, moje szczęście Twoje imię ma, szczęście ma Twój zapach i smak. |
|
![]() jolafasola98 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-01-27 15:52:09
Szczerze polecam tą książkę (całą serię). No, dobra, może "Zmierzch" jest fajniejszy, ale to i tak jedna z moich ulubionych. Choć moje przyjaciółki uważają, że "Atramentowa krew" fajniejsza, bo jest tam scena na schodach... Z chęcią przeczytam i 3 część.
Ta,którejwystarczynatura,magiaidobraksiążka.
|
|
![]() AliceCullen Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2010-01-27 19:06:19
Czytałam-całkiem fajna
Najbardziej lubię Smolipalucha,Elinor i Meggie ^^
Bo Trzeba Się Śmiać, Wariatkę Grać, Szczęśliwym Być I Z Życia Drwić
|
|
![]() Czekoladowaa Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-01-28 21:34:46
Powiem wam ,że ja nie czytałam wcale ksiażki.
Ogladałam film .Film mi sie bardzo podobał opowiadał głównie o milosci przynajmniej ja tak to zrozumiałam :DD |
|
![]() Nkionka-__13__- Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-01-29 17:49:57
Pokochałam tę książkę!! Chciałam ją przeczytać szybciej niż wyjdzie film do kin. Zaczeam się ścigać z czasem, Ale potem książka mi sie tak spodobała że niemogłam się od niej oderwać :D Przeczytałam ją w 3 razy :D Uwielbiam Smolipalucha i jego ,, Pomocnika" Kiedy w 2 częsci go zabita popłakałam sie:( Płakałam około 2 godz...
|
|
![]() daria Ilość wiadomości: 22
|
Dodano: 2010-01-30 12:02:43
Ta książka jest niedoceniona .. O wiele lepsze od Herrego Pottera ..
Mniejszy rozgłos , ale naprawde warto przeczytać. Ekranizacja ,,Atramantowa serce'' poprostu boska .:) Ale każdy lubi inne gatunki książek ;P
Odnalazłam swoje miejsce w świecie. Miejsce, do którego pasowałam. Miejsce, w którym nareszcie mogłam błyszczeć.
Rob.;*;* |
|
![]() HSMka Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-02-05 17:33:57
Kocham tą serie! Tylko szkoda, że jest niedoceniona. Film świetny. Meggie to nawet fajniejsza w filmie była, bo w książce taka trochę drętwa;)
|
|
![]() Meggie_133 Ilość wiadomości: 12
|
Dodano: 2010-02-15 21:49:02
Seria bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Muszę przyznać, że przez "Atramentowe serce" byłam przez kilka dni wprost nieobecna... Wspaniała książka, którą polecam każdemu czytelnikowi który choć na chwię chce wrócić do świata bajkowej ułudy i fantazji... Jeśli chodzi o film, nie podobał mi się. Wydarzenia były stanowczo przyśpieszone, a fabuła znacząco okrojona, przez co ledwo możemy zaznajomić się z postaciami, a nie naprawdę poznać ich charaktery. Szczególnie zawiodło mnie zakończenie. Ale poza tym, dobra pozycja dla osób, którym nie chce poświęcić się troche czasu na papierową wersję opowieści. A szkoda.
"There can be miracles when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill" Mariah Carey ft. Whitney Houston - "When You Belive" |
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|